Restaurace Galik

POZOR! Hotel Galik funguje v režimu depandance pouze pro ubytování nad 20 osob, restaurace je určena pro ubytované hosty.

Díky pohodové atmosféře a široko daleko vyhlášené domácí kuchyni je restaurace Galik také častým dějištěm firemních akcí, rodinných oslav, svateb a společenských plesů.  Restaurace nabízí kapacitu 115 míst a v létě posezení na venkovní terase s kapacitou dalších 30 míst.

Ochutnat zde můžete pravé valašské speciality, domácí slivovičku, moravská vína i řadu mezinárodně oblíbených specialit.Každoročně jsou zde pořádány speciální kulinářské týdny, zvěřinové nebo zabijačkové hody, které patří k již tradičním akcím hotelu. Právě tady na Vás dýchne ta pravá valašská atmosféra a pohostinnost (nebo taky stréc nalitý slivovicou :)

Speciality hotelu Galik: halušky se zelím a uzeným masem, s bryndzou a slaninou, se zakysanou smetanou a slaninou.

NÁŠ TIP: Naučte se péct pravé valašské frgály, které máte možnost ochutnat také při snídani. Ve vybraných termínech pořádáme v nedalekém Bistru Razula kurzy pečení. Více informací.

Navíc pro děti

Většinu pokrmů můžeme připravit i v polovičních porcích.

Pro děti je navíc přímo v restauraci k dispozici dětský koutek s kuličkami, pro celé rodiny pak dvě bowlingové dráhy, které lze na objednávku využívat.