NOVINKA: Kurz přípravy valašských halušek

 

Kurz přípravy valašských halušek

Halušky jsou obecně považovány především za slovenskou národní specialitu, ale díky blízkosti hranice v dávné minulosti zdomácněly i v našem valašském regionu. Ani v našich hotelech nechybí ve stálé nabídce a těší se velké oblibě hostů. Naučte se je připravovat podle našeho receptu (v jarním období ve variantě s medvědím česnekem). Kurzem přípravy halušek vás provede šéfkuchař z Resortu Valachy a valašský rodák Josef Tydlačka.

Celou nabídku kurzů, které v Resortu Valachy pořádáme, najdete ZDE.

Kurzy přípravy valašských halušek s brynzou a slaninou

  • Kdy: všechny kurzy již připrali, prozatím nemáme vypsán nový termín
  • Kde: hotel Galik, Velké Karlovice
  • Délka kurzu: cca 1,5 hodiny
  • Cena: 790 Kč za osobu
  • Doporučený věk: vhodné pro dospělé i děti (cca od 4 let)
  • Co si z kurzu odnesete: nové informace a dovednosti, vlastnoručně vyrobené halušky (můžete si odnést s sebou, nebo si na nich rovnou pochutnat), certifikát o přijetí do cechu haluškových kuchařů a hlavně – nové zážitky

Omezená kapacita (max. 20 míst), kurz se koná při minimálním počtu 10 osob. Nutná rezervace předem!  Rádi pro vás připravíme kurz i mimo uvedené termíny (pro minimální počet 10 osob).  Tak vezměte partu přátel nebo kolegy z firmy a přijďte poznávat Valašsko netradičně. 

Nutná rezervace předem na tel. 571 477 300 nebo e-mailu rezervace@valachy.cz.

V případě zrušení rezervace již objednaných služeb si hotel vyhrazuje možnost uplatnit storno podmínky připsáním na vrub hotelového účtu hosta či částku vymáhat jinou právní formou za následujících podmínek: 100% z ceny nečerpaných služeb (např. služby maséra, relaxační procedury, aktivity) dle aktuálně platného ceníku, pokud dojde ke zrušení méně jak 24 hodin před jejich využitím.