Halušky jsou obecně považovány především za slovenskou národní specialitu, ale díky blízkosti hranice v dávné minulosti zdomácněly i v našem valašském regionu. Ani v našich hotelech nechybí ve stálé nabídce a těší se velké oblibě hostů. Naučte se je připravovat podle našeho receptu (v jarním období ve variantě s medvědím česnekem či dalších variantách). Kurzem přípravy halušek vás provede šéfkuchař z Resortu Valachy a valašský rodák Josef Tydlačka.
Omezená kapacita (max. 20 míst), kurz se koná při minimálním počtu 10 osob. Nutná rezervace předem! Rádi pro vás připravíme kurz i mimo uvedené termíny (pro minimální počet 10 osob). Tak vezměte partu přátel nebo kolegy z firmy a přijďte poznávat Valašsko netradičně.
V případě zrušení rezervace již objednaných služeb si hotel vyhrazuje možnost uplatnit storno podmínky připsáním na vrub hotelového účtu hosta či částku vymáhat jinou právní formou za následujících podmínek: 100% z ceny nečerpaných služeb (např. služby maséra, relaxační procedury, aktivity) dle aktuálně platného ceníku, pokud dojde ke zrušení méně jak 24 hodin před jejich využitím.