Zpestřete si výlet do Velkých Karlovic netradičním zážitkem. Naučte se pod dohledem cukrářky a pekařky Resortu Valachy Pavly Stoklasové a šéfkuchaře Bistra Razula Josefa Tydlačky přichystat (nejen) ty nejlepší valašské speciality.
Dárkový poukaz Vám rádi vystavíme v rámci 1-2 dnů, je jednorázový a nelze jej směnit za hotovost.
Naučte se péct pravé valašské frgály: naučíte se vlastnoručně vyrobit frgál, dostanete certifikát, drobné občerstvení, získáte nové kuchařské dovednosti a zážitky
Naučte se připravovat borůvkové knedlíky a hruškového chutney pod vedením šéfkuchaře Bistra Razula a valašské rodáka Josefa Tydlačky.
Naučte se vlastnoručně vyrobit pizzu: příprava a točení těsta, náplně, pizzu si odnesete s sebou, získáte certifikát i nové kuchařské dovednosti a zážitky