NOVINKA: Kurz borůvkových knedlíků a hruškového chutney

 

Kurz borůvkových knedlíků a hruškového chutney

Borůvkové (neboli haferové) knedlíky patří k nejtypičtějším a nejoblíbenějším specialitám valašské kuchyně. Naučte se připravovat ty nejnadýchanější z borůvek a kynutého těsta podle našeho receptu! Kurzem jejich přípravy vás krok za krokem provede šéfkuchař z Resortu Valachy a valašský rodák Josef Tydlačka. A abyste neměli dlouhou chvíli při čekání na vykynutí knedlíkového těsta, naučíte se v mezičase i skvělé hruškové chutney, které jistě najde ve vaší kuchyni pestré využití. 

Celou nabídku kurzů, které v Resortu Valachy pořádáme, najdete ZDE.

 Kurzy borůvkových knedlíků a chutney

  • Kdy: 
  • Kde: hotel Galik, Velké Karlovice
  • Délka kurzu: cca 2,5 hodiny
  • Cena: 990 Kč za osobu
  • Doporučený věk: vhodné pro dospělé i děti (cca od 4 let)
  • Co si z kurzu odnesete: nové informace a dovednosti, vlastnoručně vyrobené borůvkové knedlíky (můžete si odnést s sebou, nebo si na nich rovnou pochutnat), certifikát o přijetí do cechu knedlíkových kuchařů a hlavně – nové zážitky

Omezená kapacita (max. 20 míst), kurz se koná při minimálním počtu 10 osob. Nutná rezervace předem!  Rádi pro vás připravíme kurz i mimo uvedené termíny (pro minimální počet 10 osob).  Tak vezměte partu přátel nebo kolegy z firmy a přijďte poznávat Valašsko netradičně. 

Nutná rezervace předem na tel. 571 477 300 nebo e-mailu rezervace@valachy.cz.

V případě zrušení rezervace již objednaných služeb si hotel vyhrazuje možnost uplatnit storno podmínky připsáním na vrub hotelového účtu hosta či částku vymáhat jinou právní formou za následujících podmínek: 100% z ceny nečerpaných služeb (např. služby maséra, relaxační procedury, aktivity) dle aktuálně platného ceníku, pokud dojde ke zrušení méně jak 24 hodin před jejich využitím.