Bistro Razula

 

Bistro Razula

Bistro Razula nabízí příjemné posezení u krbu s nabídkou občerstvení přímo pod stejnojmennou sjezdovkou. Zastavte se u nás z lyžovačky nebo ze stopy a vychutnejte si nabídku teplého i studeného občerstvení v podání kuchařů z nedalekého Spa hotelu Lanterna, výborné valašské frgály i nabídku teplých a studených nápojů.

Nabídka Bistra Razula:

  • valašská kyselice a další polévky dle denní nabídky
  • kuřecí plátek s přílohou
  • smažený sýr s přílohou
  • valašské halušky
  • hovězí guláš s chlebem, cibule
  • valašská klobása, křen, hořčice, beraní rohy
  • palačinky s džemem a lesním ovocem, šlehačkou a toppingem
  • bramboplacka
  • chléb se škvarkovou pomazánkou
  • hranolky, kečup nebo tatarka
  • dezerty dle aktuální nabídky
  • valašské frgály (osminka, půlka, celý)
  • nabídka studených a teplých nápojů - alkoholických i nealkoholických
  • NOVINKY na celý týden:
    • grilovaný dolnopasecký bio sýr z farmy Horut s lístky salátů, lesním ovocem a bagetou
    • grilovaná vepřová žebírka s beraními rohy, domácím chlebem, hořčicí a křenem
  • NOVINKY pátek-neděle:
    • 6 druhů pizzy - sýrová Quattro formaggi, šunková s kukuřicí, valašská pikantní, Hermelínová se špenátem, kuřecí, plněná pizza Calzone

Od 13. 3. 2020 se můžete těšit také na bohatou nabídku snídaní.

Přes týden najdete v nabídce  denní nabídku za 125 Kč (bez polévky). O víkendech v nabídce 3-4 hlavní jídla. Nabídku si pro vás připravili kuchaři ze Spa hotelu Lanterna.

NÁŠ TIP: Pokud si chcete pizzu odnést s sebou domů, můžete si ji dopředu objednat na telefonu: +420 571 477 389 (bez rozvozu).


Novinka: Kurzy pečení pizzy v Bistru Razula

Zpříjemněte si rodinné odpoledne v Bistru Razula novinkou: naučte se péct výbornou domácí pizzu! Kurzem vás provede výkonný šéfkuchař Spa hotelu Lanterna Josef Tydlačka, který stojí také za novým gastronomickým konceptem bistra a je to právě on, kdo pro vás o víkendu peče stále oblíbenější a poctivou pizzu.

>> Více informací


Kde nás najdete:

Otevírací doba:

leden, únor, březen (do 17. 3. 2020):

  • pondělí-neděle: 8:00-18:00

březen, duben (20. 3.-30. 4. 2020)

  • pátek 16:00-20:00
  • sobota 8:00-20:00
  • neděle 8:00-18:00

V termínu Velikonoc (10.-13. 4. 2020) je otevírací doba Bistra Razula upravena: pátek-neděle 8:00-20:00, Velikonoční pondělí 8:00-18:00

květen (1.-10. 5. 2020)

  • pondělí-čtvrtek: 8:00-18:00
  • pátek-sobota: 8:00-20:00
  • neděle: 8:00-18:00

květen, červen (15. 5.-28. 6. 2020)

  • pátek 16:00-20:00
  • sobota 8:00-20:00
  • neděle 8:00-18:00

Letní otevírací doba bude upřesněna


Lyžaře i výletníky, kteří si chtějí dopřát gastronomické speciality s delším posezením v restauraci, zveme:

  • Wellness hotel Horal (vedle sjezdovky Horal) - nabídka krajových specialit i denní menu, dětský koutek, bowling
  • Spa hotel Lanterna (cca 100 m od sjezdovky Razula a Galik) - nabídka nejen krajových specialit a denní menu, dětský koutek
  • Hotel Pod Javorem (kousek pod Wellness hotelem Horal) - nabídka domácí kuchyně
  • Ski bufet pod sjezdovkou Horal - nabídka drobnějšího občerstvení (káva, čaj, čokoláda, různé cukrovinky) bez posezení, najdete jej pod sjezdovkou Horal