Galavečer s šéfkuchařem Tomášem Černým

Galavečer s šéfkuchařem Tomášem Černým

Degustační menu

  • carpaccio z pálených mušlí Sv. Jakuba s dresinkem z červených pomerančů, chlebovým salátem Panzanella a zeleným chřestem
  • stracciatella sýr s variací rajčat, bílou rajčatovou vodou a salátem z fazolí fawa
  • chřestový nákyp s pošírovaným vejcem, fondue ze sýra Assiago, sušeným tuňákem a chipsy z mladých brambor
  • telecí jazyk sous vide v malinovém octu, pyré z fialové mrkve, jablky a škvarky z Lardo di Collonatta
  • praliné z lískových ořechů s malinami, jedlým 22 karátovým zlatem a bezlepkovým chlebem
  • pecorino Beppino Occelli s gelem z vína Recioto della Valpolicella

Degustační menu je snoubeno s víny. Možnost změn vyhrazena.

Základní informace

  • termín: 19. 10. 2024, od 19:30 
  • místo: zážitková restaurace Vyhlídka, Spa hotel Lanterna, Velké Karlovice
  • program: speciální degustační menu šéfkuchaře Tomáše Černého se snoubenými víny

Abychom našim hostům mohli zajistit co nejlepší prožitek z této události, je účast na akci možná pro osoby starší 14 let.

Cena

  • cena za večer s degustačním menu (bez ubytování): 3 490 Kč za osobu pro hosty Spa hotelu Lanterna bez zakoupené bufé večeře, hosty Wellness hotelu Horal a neubytované hosty
  • cena za večer s degustačním menu spojená s ubytováním: od 5 490 Kč za osobu a menu s ubytováním 19.-20. 10. 2024 ve Spa hotelu Lanterna (co je v ceně ubytování?)

Ceník a rezervace

Na tuto akci nelze využít žádné slevy a nelze ji kombinovat s akčními či jinými zvýhodněnými nabídkami.  Pořadatel si vyhrazuje právo potvrdit konání akce, změny vyhrazeny.

Kdo je Tomáš Černý?

  • energetický kuchař se skvělým smyslem pro humor
  • stál u zrodu konceptu renomované pražské restaurace Dejvická 34, jejíž je doteď šéfkuchařem (ta se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a zařadila se mezi 5 pražských restarurací, které získaly ocenění BIB GOURMAND)
  • vyučil kuchařem ve známém hotelu Ambassador, učil se od Vito Mollicy (první šéfkuchař hotelu Four Seasons v Praze), zkušenosti má také od restauratéra Riccarda Lucqueho (ten mu svěřil vedení kuchyně ​​​​​v restauraci La Finestra in Cucina

Kromě toho rád předává své dovednosti a zkušenosti dál na školách a kurzech vaření, kterých má za sebou přes 300 (třeba také v naší zlínské Bistrotéce Valachy).

Fotografie pokrmů v režii Tomáš Černého, ilustrační (zdroj: web Dejvická 34)

Zjistit cenu a rezervovat pobyt
Galavečer s šéfkuchařem Tomášem Černým

Večeři si můžete rezervovat také samostatně na +420 571 477 300 nebo lanterna@valachy.cz.