Objevte místo, kde se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem, nádherným výhledem a mistrovskými díly šéfkuchařů a sommeliérů. Ochutnejte jedinečnou kombinaci pokrmů umocněnou chutí perfektně vybraných vín od předních vinařů. Nespokojte se jen s "běžným" jídlem, ale vychutnejte si jej skutečně všemi smysly. Nutná rezervace předem!
... Sekt Blanc de Blanc 2020, extra brut
Česnekové škvarky, pivní chleba
... Rosé Trkmanska 2021 VOC, suché
Králík, pancetta, jablko, šípek
Zalévaná kulajda á la créme, nakládané hříbky, křepelčí vajíčko, koprový gel
... Sauvignon 2021, pozdní sběr, suché
Kambala, citronové máslo, fialové brambory, zelenina
... Karmazín 2019 moravské zemské víno, suché
Kachní prso, cassoulet z bílych fazolí, zelenina, pečené brambory
... Juveano 2019 likérové víno, sladké
Tarte Tatin, kaštanová zmrzlina
Makronka, espresso
Menu v nabídce 2.1.-31. 3. 2023
... Veltlínské zelené 2021/2022 VOC suché
Amuse bouche
... Sauvignon Sexenberg 2022 pozdní sběr, suché
Marinovaný pstruh, paprikový gel, bramborový salátek
... Chřesťan 2021/2022 moravské zemské víno, suché
Chřestové velouté, nakládané cibulky s kumquaty
...Veltlínské zelené Extra“2021/2022 pozdní sběr, suché
Telecí tartar, křepelčí vejce, šalotkový salátek
... REDDY grand cuvée 2019 moravské zemské víno
Jehněčí hřebínek, špenát, bramborové trdlo
... Hibernal 2022 pozdní sběr, polosuché
Jogurtová espuma s bílou čokoládou, jahody
Petite fours
Menu je v nabídce 3. 4.-30. 6. 2023
NÁŠ TIP: Speciální degustační večer s vinařem Kamilem Piálkem a šéfkuchařem Pavolem Pikulákem 5. 5. 2023, na saxofon zahraje také Nikol Naňáková. Více informací zde.
Nutná rezervace předem na rezervace@valachy.cz.