Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

 

Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie je určena všem, kteří se nespokojí s „běžným“ jídlem. V naší zážitkové restauraci Vyhlídka se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem a mistrovskými díly z rukou kreativního šéfkuchaře Petera Džurňáka a jeho týmu. Jídla si zde vychutnáte skutečně všemi smysly.

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla. Dokonalý zážitek umocňuje také degustace vín za asistence sommeliéra, který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu.

Pro uzavřené společnosti je možné objednat degustaci vína i s odborným komentářem či degustace koňaků.

NOVINKA NA LANTERNĚ: Technologie Coravin, díky které můžeme hostům k degustačnímu menu nabídnout "po sklence" také ta nejdražší a velmi vzácná vína. Více informací a rozhovor se sommelierem Michalem Papšíkem zde.

NÁŠ TIP: Věnujte zážitkovou gastronomii restaurace vyhlídka jako dárek. Dárkové poukazy zde.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA RESTAURACE VYHLÍDKA  //  GASTRONOMICKÝ A SPOLEČENSKÝ KALENDÁŘ


AKTUÁLNÍ NABÍDKA: Degustační menu restaurace Vyhlídka s víny z portfolia Bacchus

  • ... Sauvignon gris AOC 2018 Terroir la Perrière
  • koza v popelu, řepa, nakládaná kedlubna
  • brzlík, celer, jablko (pošírovaný brzlík, 3 druhy upraveného celeru)
  • ... Nittnaus Pinot Noir Selection 2017
  • kulajda (pošírované vajíčko na 63 °C 1 h 30 min)
  • pstruh, květák, tarhoňa (s nastrouhaným sušeným žloutkem a omáčkou z prosecca)
  • ... Riesling trocken VDP 2018 Prinz von Hessen
  • roštěnec, mrkev, brambor (stařený steak z roštěnce a variace mrkve)
  • ... Bertrand Chateau Aigues Vives Corbieres - Boutenac AOP 2017
  • dýně, mučenka, curry (dýňovo zázvorový cheesecake)
  • ... zázvorová limonáda nebo Nivole Moscato d´Asti 2016 Michele Chiarlo (výběr je na vás)

Slavnostní uvedení degustačního menu s průvodním slovem kreativního šéfkuchaře a zástupce společnosti Bacchus 14. 2. 2020. Menu si můžete vychutnat do 29. 2. 2019 

Cena: 990 Kč (bez vín), 1 590 Kč (s víny), pro ubytované hosty cena večeře za doplatek 590 Kč (bez vín) nebo 1 190 Kč (s víny)

Nutná rezervace minimálně 1 den předem na lanterna@valachy.cz nebo tel: +420 571 477 300

Rezervace a otevírací doba

  • Degustační menu si rezervujte minimálně 1 den předem, kapacita omezena na max. 40 míst
  • Rezervace:  +420 571 477 300, e-mail: lanterna@valachy.cz
  • Otevírací doba: menu podáváme od 18:00 do 22:00, příchod hostů od 18:00 do 19:30

Náš tým

  • Kreativní šéfkuchař Spa hotelu Lanterna: Peter Džurňák
  • Sommeliéři: Martin Šoupal, Miroslav Sochora
  • Vedoucí obsluhy: Martin Šoupal, zástupce: Jiří Buček


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.