Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

 

Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie je určena všem, kteří se nespokojí s „běžným“ jídlem. V naší zážitkové restauraci Vyhlídka se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem a mistrovskými díly našeho týmu. Jídla si zde vychutnáte skutečně všemi smysly.

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla. Dokonalý zážitek umocňuje také degustace vín za asistence sommeliéra (4 vzorky vín a aperitiv), který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu.

Pro uzavřené společnosti je možné objednat degustaci vína i s odborným komentářem či degustace koňaků.

NÁŠ TIP: Věnujte zážitkovou gastronomii restaurace vyhlídka jako dárek. Dárkové poukazy zde.

 GASTRONOMICKÝ A SPOLEČENSKÝ KALENDÁŘ


Aktuální degustační menu

Amuse bouche
Parfait z uzeného lososa, kaviár, komprimovaný okurek        
Předkrm
Hovězí carpaccio, piklované jahody, gorgonzola
Polévka
Krůtí vývar se zázvorem, játrový knedlík, celestinské nudle
Hlavní chod (výběr 1 hlavního chodu)
Telecí steak, mrkev s citronovou trávou, gremolata
nebo
Jehněčí šrůtek s brzlíkem, houskové soufflé, batáty, černý rybíz
Dezert
Angreštový Pavlova dort, šlehaná ganache poleva s proseccem, limeta
Petit fours
Čokoládová makronka, máta

Cena menu: 990 Kč (bez vín), 1 590 Kč (s víny), pro ubytované hosty cena večeře za doplatek 540 Kč (bez vín) nebo 1 140 Kč (s víny). 

Nutná rezervace minimálně 1 den předem na lanterna@valachy.cz nebo tel: +420 571 477 300

Rezervace a otevírací doba

  • Degustační menu si rezervujte minimálně 1 den předem, kapacita omezena na max. 45 míst
  • Rezervace:  +420 571 477 300, e-mail: lanterna@valachy.cz
  • Otevírací doba: menu podáváme od 18:00 do 22:00, příchod hostů od 18:00 do 19:30

Náš tým

  • Výkonný šéfkuchař: Tomáš Kunovský
  • Hlavní sommeliér: Miroslav Sochora
  • Šéfbarman: Jiří Malina