Zažijte skvělou gastronomii plnou italských chutí v podání energického šéfkuchaře Tomáše Černého z renomované restaurace Dejvická 34. Krásný večer doporučujeme spojit také s ubytováním ve Spa hotelu Lanterna a povýšit jedinečný zážitek také o neomezenou relaxaci ve wellness.
Večeři si můžete rezervovat také samostatně na +420 571 477 300 nebo lanterna@valachy.cz.
Degustační menu je snoubeno s víny. Možnost změn vyhrazena.
Energetický kuchař se skvělým smyslem pro humor, který stál u zrodu konceptu renomované pražské restaurace Dejvická 34, jejíž je doteď šéfkuchařem. Ta se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restarurací, které získaly ocenění BIB GOURMAND.
Tomáš Černý se vyučil kuchařem ve známém hotelu Ambassador, učil se od charismatického Vito Mollicy (první šéfkuchař hotelu Four Seasons v Praze) a zkušenosti získával také od restauratéra Riccarda Lucqueho, který mu svěřil vedení kuchyně v restauraci La Finestra in Cucina (ze které se za 7 let jeho působení stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v Praze). Má za sebou také několik zahraničních stáží např. v restauraci II Piastrino v italském Pennabili nebo v Landhaus Bacher v rakouském Wachau. Za svůj profesní život navázal také blízké spolupráce a přátelství s úspěšnými šéfkuchaři a držiteli michelinských hvězd jako jsou Stefano Ciotti, Lucco Pompili, Moreno Cedroni, Chris Arkadieff či Roccardo Agostini.
Kromě toho rád předává své dovednosti a zkušenosti dál na školách a kurzech vaření, kterých má za sebou přes 300 (v Pražském kulinářském institutu, Laboratoriu či naší zlínské Bistrotéce Valachy).
REZERVOVAT S UBYTOVÁNÍM Koupit jako dárek
Na tuto akci nelze využít žádné slevy a nelze ji kombinovat s akčními či jinými zvýhodněnými nabídkami. Pořadatel si vyhrazuje právo potvrdit konání akce, změny vyhrazeny.
Fotografie pokrmů v režii Tomáš Černého, ilustrační (zdroj: web Dejvická 34)