Galavečer s šéfkuchařem Tomášem Černým

Galavečer s šéfkuchařem Tomášem Černým

Informace o ceně: od 3 490 Kč za osobu

Zažijte skvělou gastronomii plnou italských chutí v podání energického šéfkuchaře Tomáše Černého z renomované restaurace Dejvická 34. Krásný večer doporučujeme spojit také s ubytováním ve Spa hotelu Lanterna a povýšit jedinečný zážitek také o neomezenou relaxaci ve wellness.

NÁŠ TIP: Tomáš Černý vede kurzy školy vaření v našem zlínském provozu Bistrotéky Valachy. Přihlaste se na kurzy italské kuchyně, masa nebo třeba Velkou dámskou jízdu.

REZERVOVAT S UBYTOVÁNÍM

Večeři si můžete rezervovat také samostatně na +420 571 477 300 nebo lanterna@valachy.cz.

Galavečer s Tomášem Černým

  • carpaccio z pálených mušlí Sv. Jakuba s dresinkem z červených pomerančů, chlebovým salátem Panzanella a zeleným chřestem
  • stracciatella sýr s variací rajčat, bílou rajčatovou vodou a salátem z fazolí fawa
  • chřestový nákyp s pošírovaným vejcem, fondue ze sýra Assiago, sušeným tuňákem a chipsy z mladých brambor
  • telecí jazyk sous vide v malinovém octu, pyré z fialové mrkve, jablky a škvarky z Lardo di Collonatta
  • praliné z lískových ořechů s malinami, jedlým 22 karátovým zlatem a bezlepkovým chlebem
  • pecorino Beppino Occelli s gelem z vína Recioto della Valpolicella

Degustační menu je snoubeno s víny. Možnost změn vyhrazena.

REZERVOVAT S UBYTOVÁNÍM    Koupit jako dárek

Na tuto akci nelze využít žádné slevy a nelze ji kombinovat s akčními či jinými zvýhodněnými nabídkami.  Pořadatel si vyhrazuje právo potvrdit konání akce, změny vyhrazeny.

Galavečer s šéfkuchařem Tomášem Černým

Fotografie pokrmů v režii Tomáš Černého, ilustrační (zdroj: web Dejvická 34)