Galavečer s šéfkuchařem Terasy U Zlaté studně

Galavečer s šéfkuchařem Terasy U Zlaté studně

 

Degustační menu

  • tartar a sashimi ze žlutoploutvého tuňáka, pečený chléb a escabeche z uzené mrkve
  • terina z kachních jater foie gras s datlemi, rozinkami a brioškou
  • fjordský pstruh s pohankovou krustou, kaviárem, kedlubnou v nori a okurkovým beurre blanc
  • kambala s uzeným úhořem, topinamburem a omáčkou Bordelaise
  • steak a žebro z argentinského plemene angus s bílou ředkví, zelenou paprikou, uzeným morkem a černým lanýžem
  • pre-dezert
  • čokoládový mousse z Valrhony 64% s višněmi, pistáciemi a gelem Pedro Ximenez
  • variance domácích petit fours a pralinek

Degustační menu vychází z odlehčené a moderní francouzské gastronomie a prvotřídních sezónních surovin zejména z Evropy. V menu najdete hned 5 druhů masa (z toho 3 ryby), černé lanýže i sladkou tečku, která chuťový zážitek ještě podtrhne a povýší na jedinečný zážitek.

Menu bude doplněno o snoubená vína.

Další informace:

  • termín: sobota 23. 11. 2024, od 18:30
  • místo: zážitková restaurace Vyhlídka, Spa hotel Lanterna, Velké Karlovice
  • program: speciální degustační menu šéfkuchaře Lukáše Hlaváčka se snoubenými víny, úvodní slovo šéfkuchaře a Michala Motyčky, generálního ředitele

Abychom našim hostům mohli zajistit co nejlepší prožitek z této události, je účast na akci možná pro osoby starší 14 let.​​​

Cena:

  • Cena za večer s degustačním menu (bez ubytování): 3 490 Kč za osobu pro hosty Spa hotelu Lanterna bez zakoupené bufé večeře, hosty Wellness hotelu Horal a neubytované hosty
  • Cena za večer s degustačním menu spojená s ubytováním: od 5 490 Kč za osobu a menu s ubytováním 23.-24. 11. 2024 ve Spa hotelu Lanterna (co je v ceně ubytování?)

Ceník a rezervace

Kapacita omezena. Na tuto akci nelze využít žádné slevy a nelze ji kombinovat s akčními či jinými zvýhodněnými nabídkami. Pořadatel si vyhrazuje právo potvrdit konání akce.

Kdo je Lukáš Hlaváček?

  • mladý talentovaný šéfkuchař vyhlášené Terasy U Zlaté studně, který sbíral své zkušenosti v řadě známých luxusních michelinských restaurací, především ve Velké Británii (např. v The Ledbury, která je dlouhá léta oceňována jako nejlepší v Britském království, to v průběhu 3 let dotáhl na pozici zástupce šéfkuchaře)
  • po svém návratu do České republiky přebíral pozici šéfkuchaře luxusního pražského hotelu Alcron po Romanu Paulusovi
  • byl také zařazen do prestižního výběru 30 pod 30 magazínu Forbes

Fotografie pokrmů v režii Lukáše Hlaváčka, ilustrační (zdroj: web Terasy U Zlaté studně)

Zjistit cenu a rezervovat pobyt
Galavečer s šéfkuchařem Terasy U Zlaté studně

Večeři si můžete rezervovat také samostatně na +420 571 477 300 nebo lanterna@valachy.cz.