Ochutnejte gastronomii Lukáše Hlaváčka, nového a velmi talentovaného šéfkuchaře vyhlášené Terasy U Zlaté studně, který svůj um léta tříbil v luxusních zahraničních michelinských restauracích. Své degustační menu založené na odlehčené a moderní francouzské gastronomii a prvotřídních surovinách přijede do Velkých Karlovic představit společně s Michalem Motyčkou, generálním ředitelem. Krásný večer doporučujeme spojit také s ubytováním ve Spa hotelu Lanterna a povýšit jedinečný zážitek také o neomezenou relaxaci ve wellness.
REZERVOVACE VEČEŘE S UBYTOVÁNÍM
Večeři si můžete rezervovat také samostatně na +420 571 477 300 nebo lanterna@valachy.cz.
Abychom našim hostům mohli zajistit co nejlepší prožitek z této události, je účast na akci možná pro osoby starší 14 let.
Degustační menu vychází z odlehčené a moderní francouzské gastronomie a prvotřídních sezónních surovin zejména z Evropy. V menu najdete hned 5 druhů masa (z toho 3 ryby), černé lanýže i sladkou tečku, která chuťový zážitek ještě podtrhne a povýší na jedinečný zážitek.
Menu bude doplněno o snoubená vína.
Mladý talentovaný šéfkuchař vyhlášené Terasy U Zlaté studně, který sbíral své zkušenosti v řadě známých luxusních michelinských restaurací, především ve Velké Británii (např. v The Ledbury, která je dlouhá léta oceňována jako nejlepší v Britském království, to v průběhu 3 let dotáhl na pozici zástupce šéfkuchaře).
Po svém návratu do České republiky přebíral pozici šéfkuchaře luxusního pražského hotelu Alcron po Romanu Paulusovi. Byl také zařazen do prestižního výběru 30 pod 30 magazínu Forbes.
REZERVOVAT S UBYTOVÁNÍM Koupit jako dárek
Kapacita omezena. Na tuto akci nelze využít žádné slevy a nelze ji kombinovat s akčními či jinými zvýhodněnými nabídkami. Pořadatel si vyhrazuje právo potvrdit konání akce.
Fotografie pokrmů v režii Lukáše Hlaváčka, ilustrační (zdroj: web Terasy U Zlaté studně)