Galavečer s Romanem Paulusem

Legendární český šéfkuchař opět hostem Spa hotelu Lanterna! Dopřejte si mimořádný zážitek se špičkovou gastronomií ve společnosti Romana Pauluse, jednoho z pouhých tří českých šéfkuchařů, kteří získali michelinskou hvězdu.  Ten pro vás připraví exkluzivní menu doplněné o snoubená vína.

V roce 2023 byl galavečer s R. Paulusem během krátké doby plně vyprodán (jak večer probíhal se můžete podívat v naší fotogalerii) - proto neváhejte s rezervací!

Ceník a rezervace

Večeři si můžete rezervovat také samostatně na +420 571 477 300 nebo lanterna@valachy.cz.

Galavečer s Romanem Paulusem

Degustační menu

Sekt blanc de blanc, extra brut SEDLÁK

  • Amuse bouche

Grand Veltlín 2019 No.10, pozdní sběr, suché PIÁLEK ꝸ JÄGER

  • Marinovaný losos v rumu, chilli, quinoa

Sylvánské zelené 2022 pozdní sběr, suché KLOBÁSA

  • Chřestový krém, smrže, rillette z králíka

Bílá Frankovka 2023 kabinetní víno, suché J.STÁVEK

  • Bramborové noky s divokým česnekem a ředkvičkami

Pinot noir 2020 moravské zemské víno, suché JUŘENÍK ꝸ ŽĎÁRSKÝ

  • Jehněčí hřbet a klobása, lilek, cous cous

Juveano jakostní likérové víno, sladké J.STÁVEK

  • Vanilkovo-jahodový cheese cake

Další informace:

  • termín: sváteční středa 8. 5. 2024, od 18:30
  • místo: zážitková restaurace Vyhlídka, Spa hotel Lanterna, Velké Karlovice
  • program: speciální degustační menu Romana Pauluse se snoubenými víny

Abychom našim hostům mohli zajistit co nejlepší prožitek z této události, je účast na akci možná pro osoby starší 14 let.

Cena:

  • Cena za večer s degustačním menu (bez ubytování): 3 490 kč za osobu pro hosty Spa hotelu Lanterna bez zakoupené bufé večeře, hosty Wellness hotelu Horal a neubytované hosty​​​​​​
  • Cena za večer s degustačním menu spojená s ubytováním: od 5 490 Kč za osobu a menu s ubytováním ​​​​​​8.-9. 5. 2024 ve Spa hotelu Lanterna s možností dokoupit přistýlku za 4 490 Kč (co je v ceně ubytování?)

Ceník a rezervacE S UBYTOVÁNÍM

Na tuto akci nelze využít žádné slevy a nelze ji kombinovat s akčními či jinými zvýhodněnými nabídkami. Pořadatel si vyhrazuje právo potvrdit konání akce, změny vyhrazeny.

 

Kdo je Roman Paulus?

  • známý šéfkuchař, nositel nejprestižnějšího hodnocení v oboru (pro pražský Alcron získal hned šestkrát michelinskou hvězdu)
  • od roku 2008 do roku 2020 byl šéfkuchařem v restauraci hotelu Radisson Blu Alcron Prague, v současnosti je spolumajitelem Bistra Paulus a šéfkuchařem olomoucké společnosti Lobster Catering
  • absolvoval velké množství stáží v mezinárodních vzdělávacích institucích (The Emirates Academy of Hospitality Management) a světových restauracích (michelinské restaurace La Pergola v Římě a Maison du Boeuf v Bruselu)
NÁŠ TIP: Přihlaste se na Školu vaření v naší zlínské Bistrotéce Valachy

Fotografie pochází z galavečeře v roce 2023.