Slavnostní Grand menu s Pavlem Sapíkem na Lanterně

 

Slavnostní Grand menu s Pavlem Sapíkem na Lanterně

Informace o ceně: od 2 490 Kč za osobu

Nezmeškejte první ze zajímavých akcí po znovuotevření Spa hotelu Lanterna: vychutnejte si krásný večer ve slavnostním duchu se speciálním hostem a velkolepým gastronomickým zážitkem! Několikachodové grand menu pro vás sestavil a i připraví sám Pavel Sapík, šéfkuchař vyhlášené a ceněné restaurace Terasa U Zlaté studně. Kuchařské umění tohoto vzácného hosta jste u nás již měli možnost díky naší dlouhodobé spolupráci ochutnat - třeba v podobě medvědích specialit či menu k výročí republiky.

Přijďte s námi slavnostně otevřít a "pokřtít" nově vybudovanou částečně krytou letní terasu, zrekonstruovanou restauraci a další prostory hotelu a vychutnejte si jedinečný gastronomický zážitek.

REZERVACE VEČEŘE S UBYTOVÁNÍM

Večeři lze rezervovat také samostatně bez ubytování na  rezervace@valachy.cz nebo na telefonu +420 571 477 300.

Grand menu s P. Sapíkem ku příležitosti otevření terasy na Lanterně

  • Kdy: pátek 1. 7. 2022, od 19:00 hodin (délka cca 2,5 hodiny)
  • Kde: Spa hotel Lanterna **** Velké Karlovice
  • Cena: od 2 490 Kč za osobu  - omezený počet míst!

NÁŠ TIP: Umocněte svůj zážitek z výborné gastronomie, ubytujte se ve Spa hotelu Lanterna a vychutnejte si také neomezenou relaxaci ve dvou wellness centrech.

Popis akce výše ↑, více informací a rezervace na:  rezervace@valachy.cz nebo na telefonu +420 571 477 300. V případě ubytování možná rezervace také online.

Grand menu Pavla Sapíka

  • Amuse Bouche: Ceviche z mořského vlka v křupavé oplatce s mangem, avokádem a kaviárem z granátového jablka
  • Grilované mušle sv. Jakuba na fenyklovém salátku s okurkovou polévkou a limetkovými perličkami
  • Terina z kachních jater Foie gras se zauzenými kachními prsy, Grand Marnier želé s pomerančovým konfitem a curdem z čokolády Valrhona
  • Bisque z říčních ráčků s křupavou oplatkou
  • Halibut na pyré z pečeného květáku s černými lanýži a houbovým jus
  • Variace královského holouběte z „Anjou“ s mladým hráškem, artyčoky a tomaty přelité koňakovým  sosem
  • Čokoládový ganache s Amarettem,  mangovo-mučenkovým krémem a mango sorbetem
  • Variace domácích pralinek a petits fours: čokoládová s citrónovým tymiánem, řez opera, okurkové želé s ginem a malinová makronka

Menu je také doplněno o snoubená vína vybraných vinařství.

 KOUPIT JAKO DÁREK