Vaříme s ETA

Špičková gastronomie vyžaduje špičkové zázemí pro přípravu pokrmů – a to platí i pro vybavení kuchyně. A proto Resort Valachy dlouhodobě spolupracuje s tradiční českou značku ETA, která vybavuje naše hotely svými kuchyňskými produkty.

Především kuchyňské roboty ETA Gratus patří neodmyslitelně k výbavě našich kuchařů, ale využíváme je také při oblíbených kurzech pečení valašských frgálů pro veřejnost i firemní akce. Vzhledem ke své vysoké kvalitě a životnosti roboty zvládnou i větší provozní zátěž spojenou s častým využitím, jaká je spojena právě s kurzy pečení.

V neposlední řadě je ETA partnerem tradičních akcí Resortu Valachy, zejména Karlovského gastrofestivalu, který se koná vždy začátkem října. ETA spolupracuje na programu pro hosty a je hlavním partnerem oblíbené soutěže o nejlepší valašský frgál, které se každý rok účastní desítky pekařek z regionu. Kuchyňské vybavení od ETA pro nejlepší pekařky je vždy velkou motivací k účasti.

NÁŠ TIP: Recepty na výborné dobroty i tipy na užitečné pomocníky naleznete na ETA Blogu, více informací o kuchyňských produktech ETA naleznete zde.