Naučte se péct výbornou domácí pizzu! Kurzem v hotelu Galik vás provede výkonný šéfkuchař Josef Tydlačka, který stojí také za novým gastronomickým konceptem Bistra Razula a je to právě on, kdo pro vás o víkendu peče stále oblíbenější a poctivou pizzu. Kurz je vhodný pro dospělé i děti cca od 4 let, zúčastnit se mohou samozřejmě také jednotlivci.
Kurz pečení pizzy (nejen) pro děti
vlastnoručně vyrobená pizza (s krabicí pro snadnější přepravu, pokud byste ji nechtěli sníst rovnou)
certifikát o přijetí do cechu pekařského
nové kuchařské dovednosti a zážitky, zajímavé informace
kurzy se konají pravidelně od června do srpna, dále ve vybraných termínech (přesné termíny najdete ZDE)
Nutná rezervace předem! (kurz se koná při minimálním počtu 10 účastníků)
Cena:
690 Kč za osobu
Platnost poukazu:
půl roku od data vystavení poukazu
Dárkový poukaz vystavíme v rámci 1-2 dnů, odešleme jej ihned po vystavení společně se zálohovou fakturou. V případě navýšení cen bude rozdíl doúčtován v recepci.