Kurz borůvkových knedlíků a hruškového chutney, 4. 5. 2024

Kurz borůvkových knedlíků a hruškového chutney, 4. 5. 2024

04.05. 2024 - 04.05. 2024

Borůvkové (neboli haferové) knedlíky patří k nejtypičtějším a nejoblíbenějším specialitám valašské kuchyně. Naučte se připravovat ty nejnadýchanější z borůvek a kynutého těsta podle našeho receptu! Kurzem jejich přípravy vás krok za krokem provede šéfkuchař a valašský rodák Josef Tydlačka. A abyste neměli dlouhou chvíli při čekání na vykynutí knedlíkového těsta, naučíte se v mezičase i skvělé hruškové chutney, které jistě najde ve vaší kuchyni pestré využití. 

NOVINKA: Kurz borůvkových knedlíků a hruškového chutney

  • Kdy: středa 4. 5. 2024, 9:30-12:00
  • Kde: hotel Galik, Resort Valachy, Velké Karlovice
  • Délka kurzu: cca 2,5 hodiny
  • Cena: 990 Kč za osobu
  • Doporučený věk: vhodné pro dospělé i děti (cca od 4 let)
  • Co si z kurzu odnesete: nové informace a dovednosti, vlastnoručně vyrobené borůvkové knedlíky (můžete si odnést s sebou, nebo si na nich rovnou pochutnat), certifikát o přijetí do cechu knedlíkových kuchařů a hlavně – nové zážitky

Omezená kapacita (max. 20 míst), kurz se koná při minimálním počtu 10 osob.

Nutná rezervace předem na rezervace@valachy.cz nebo telefonu +420 571 477 300

Kurz borůvkových knedlíků a hruškového chutney, 4. 5. 2024