Kurzy pečení pizzy (nejen) pro děti

 

Kurzy pečení pizzy (nejen) pro děti

Zpříjemněte si rodinné odpoledne v Bistru Razula novinkou: naučte se péct výbornou domácí pizzu! Kurzem vás provede výkonný šéfkuchař Spa hotelu Lanterna Josef Tydlačka, který stojí také za novým gastronomickým konceptem bistra a je to právě on, kdo pro vás o víkendu peče stále oblíbenější a poctivou pizzu.

POZOR! V návaznosti na aktuální opatření krizového štábu České republiky jsou naše hotely do odvolání uzavřeny a kurzy přesunuty (nové termíny budou upřesněny).

Více informací o kurzech:

  • kurzy probíhají ve vybraných termínech v červnu-srpnu 2020, vždy 10:00-12:00
  • Kde: Bistro Razula, Velké Karlovice
  • Cena: 390 Kč za osobu
  • Doporučený věk: vhodné pro dospělé i děti cca od 4 let, zúčastnit se mohou samozřejmě také jednotlivci

Na kurzu se naučíte výrobu pizzy - od chystání těsta až po práci s ním včetně nahazování, ale i přípravu vlastního rajčatového základu. Ozdobit si ji budete moci dle vlastní chuti surovinami, které k pizze neodmyslitelně patří.

Kromě nových zážitků a dovedností si z kurzu odnesete také vlastnoručně vyrobenou pizzu (kterou si můžete rovnou vychutnat k obědu nebo si ji odnést v krabici), čeká na vás ale také certifikát o přijetí do cechu pekařského a spousta zábavy.

Omezená kapacita (max. 20 míst), kurz se koná při minimálním počtu 10 osob. Nutná rezervace předem!

Nutná rezervace předem na tel. +420 571 477 300 nebo e-mailu rezervace@valachy.cz.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

V případě zrušení rezervace již objednaných služeb si hotel vyhrazuje možnost uplatnit storno podmínky připsáním na vrub hotelového účtu hosta či částku vymáhat jinou právní formou za následujících podmínek: 100% z ceny nečerpaných služeb (např. služby maséra, relaxační procedury, aktivity) dle aktuálně platného ceníku, pokud dojde ke zrušení méně jak 24 hodin před jejich využitím.