Kurz přípravy valašských halušek, 19. 11. 2022

Kurz přípravy valašských halušek, 19. 11. 2022

19.11. 2022 - 19.11. 2022
Informace o ceně: 790 Kč za osobu

Halušky jsou obecně považovány především za slovenskou národní specialitu, ale díky blízkosti hranice v dávné minulosti zdomácněly i v našem valašském regionu. Ani v našich hotelech nechybí ve stálé nabídce a těší se velké oblibě hostů. Naučte se je připravovat podle našeho receptu (v jarním období ve variantě s medvědím česnekem). Kurzem přípravy halušek vás provede šéfkuchař Bistra Razula a valašský rodák Josef Tydlačka.

NOVINKA: Kurz přípravy valašských halušek

  • Kdy: sobota 19. 11. 2022, 10:00-11:30
  • Kde: Bistro Razula, Velké Karlovice
  • Délka kurzu: cca 1,5 hodiny
  • Cena: 790 Kč za osobu
  • Doporučený věk: vhodné pro dospělé i děti (cca od 4 let)
  • Co si z kurzu odnesete: nové informace a dovednosti, vlastnoručně vyrobené halušky (můžete si odnést s sebou, nebo si na nich rovnou pochutnat), certifikát o přijetí do cechu haluškových kuchařů a hlavně – nové zážitky

Omezená kapacita (max. 20 míst), kurz se koná při minimálním počtu 10 osob.

Nutná rezervace předem na rezervace@valachy.cz nebo telefonu +420 571 477 300