Kurz přípravy valašských halušek, 30. 4. 2023
30.04. 2023 - 30.04. 2023
Informace o ceně:
790 Kč
za osobu
Halušky jsou obecně považovány především za slovenskou národní specialitu, ale díky blízkosti hranice v dávné minulosti zdomácněly i v našem valašském regionu. Ani v našich hotelech nechybí ve stálé nabídce a těší se velké oblibě hostů. Naučte se je připravovat podle našeho receptu (v jarním období ve variantě s medvědím česnekem či dalších variantách). Kurzem přípravy halušek vás provede šéfkuchař a valašský rodák Josef Tydlačka.
NOVINKA: Kurz přípravy valašských halušek
- Kdy: neděle 30. 4. 2023, 15:00-17:00
- Kde: hotel Galik, Velké Karlovice
- Délka kurzu: cca 1,5 hodiny
- Cena: 790 Kč za osobu
- Doporučený věk: vhodné pro dospělé i děti (cca od 4 let)
- Co si z kurzu odnesete: nové informace a dovednosti, vlastnoručně vyrobené halušky (můžete si odnést s sebou, nebo si na nich rovnou pochutnat), certifikát o přijetí do cechu haluškových kuchařů a hlavně – nové zážitky
Omezená kapacita (max. 20 míst), kurz se koná při minimálním počtu 10 osob.