Nové sezónní menu hotelu Lanterna 2020 přináší výběr toho nejlepšího očima hostů

 

Nové sezónní menu hotelu Lanterna 2020 přináší výběr toho nejlepšího očima hostů

Spa hotel Lanterna po nucené jarní přestávce znovu ožívá a připravil si pro hosty řadu lákadel. Jedním z nich je nové sezónní menu: plné pestrých letních barev, originálních chuťových variací a především pokrmů, které jsou výběrem toho nejlepšího z hotelové kuchyně za poslední léta.

„Nové menu jsme pojali jako symbolické poděkování našim pravidelným návštěvníkům za jejich důvěru. Chceme je potěšit tím, co jim u nás nejvíc chutná, co mají nejraději. A věříme, že si pochutnají i hosté, kteří k nám letos o prázdninách zavítají poprvé. Naši kuchaři do menu vybrali pokrmy, které měly v posledních pár letech u hostů největší úspěch, a dali jim novou tvář. Nechybí ale ani zajímavé novinky,“ říká ředitelka hotelu Zuzana Vašutová.

Zážitek jistě umocní i nový jídelní servis, který podtrhuje vzhled pokrmů na jídelním stole.

Nové menu sestavili kuchaři Jiří Heger a Jan Pavelka.

Co si nenechat ujít:

  • Hovězí líčka s bramborovým pyré, kořenová zelenina, žampiony
  • Konfitované jehněčí kolínko, mladý špenát, česnekové pyré
  • Halušky se smetanou a špenátem
  • Filet z lososa na grilu, pažitková omáčka, bulgur, černý kořen
  • Marinovaný losos (gravlax), avokádový crème fraîche, grepový kaviár, kopr
  • Čeští šneci na bylinkovém másle, medový vinaigrette
  • Stařený vepřový kotlet, nové zelí, halušky

Z novinek v menu doporučujeme:

  • Zalévaný květákový krém - s kousky kořenové zeleniny, nakládaným květákem ve sladko-kyselém nálevu, bramborovou slámou a hráškovými výhonky
  • Filet z lososa na grilu, pažitková omáčka, bulgur, černý kořen
  • Gratinovaná krupice, rybízový sorbet - dezert, jenž svou jemnou chutí i strukturou připomíná legendární créme brulee 
  • Citronový koláč, jahodový sorbet

Celou nabídku letního menu Spa hotelu Lanterna pro léto/podzim 2020 si můžete prohlédnout zde.