Nenechejte si ujít slavnostní představení nového degustačního menu snoubeného s víny Vinařství Klobása v zážitkové restauraci Vyhlídka Spa hotelu Lanterna. Ochutnejte výbornou sezónní gastronomii s průvodním slovem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Josefa Tydlačky a majitele vinařství Vlastislava Klobásy. K poslechu zahraje saxofonista DeeSaxx.
NÁŠ TIP: Spojte gastronomii s ubytováním a zpříjemněte si představení nového menu také s pobytem v komfortním Spa hotelu Lanterna.
Degustační menu je v nabídce zážitkové restaurace Vyhlídka po celý listopad a prosinec ( od 1. 11. do 30. 12. 2019)
Malé exkluzivní vinařství Ing. Vlastislava Klobásy vzniklo na dvouhektarové vinici v nikolčické trati Neuperk. Při výrobě vína se spoléhá hlavně na to, že zná důvěrně každý keř ve vinici a rukama mu prochází každý hrozen, který doprovází až do lahve. Zakládá si také na neměnných pravidlech, která určují kvalitu jeho vína – například u modrých hroznů riskuje co možná nejpozdější sběr a červená vína tak mají výhradně přívlastek výběr z hroznů. Modernímu pojetí vinařského maloprovozu odpovídají také experimenty s vlastními kvasinkami, chlazení bílých moštů, pneumatický lis, nerezové tanky nebo barikové sudy.
Nezaměnitelným poznávacím znakem jsou originální etikety s jezevčíkem, kterého u pana Klobásy najdete i jako milovaného domácího mazlíčka.
Cílem vinařství je produkce vysoce jakostního a zároveň originálního vína vytvářející autentickou chuťovou linii.
>> Více informací o Vinařství Klobása
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.