Volná pracovní místa

Prohlédněte si naši aktuální nabídku volných pracovních míst. Třeba je některá z nabídek stvořená přímo pro vás.

Aktuálně hledáme zaměstnance na tyto pracovní pozice:

 Co Vám nabízíme my?:

Informace o zpracování osobních údajů:

Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici/pozice bude společnost HP TRONIC s.r.o., IČ 603 23 418, se sídlem Kútíky 637, 760 01 Zlín – Prštné, jakožto správce, shromažďovat a zpracovávat Vámi poskytnuté osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Zpracování osobních údajů bude pro správce provádět společnost HP TRONIC Zlín, spol. s r.o., IČ 499 73 053, se sídlem Kútíky 637, 760 01 Zlín – Prštné, prostřednictvím svých elektronických systémů, jakožto zpracovatel.

Tomuto zpracovateli budou Vaše osobní údaje předávány při zachování veškerých bezpečnostních opatření. Účel zpracování je vyhodnocení poskytnutých informací pro výběrové řízení. V souladu s nařízením máte následující práva: přístup k osobním údajům, právo na opravu poskytnutých osobních údajů, právo na výmaz poskytnutých osobních údajů, právo na omezení zpracování osobních údajů, právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, právo na přenos osobních údajů na jiného správce, právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů. Vámi poskytnuté osobní údaje budou ponechány po dobu půl roku pro účely případného kontaktování Vaší osoby a nabídnutí pracovní pozice. Poté budou osobní údaje zlikvidovány. Výše uvedená práva můžete realizovat prostřednictvím e-mailové adresy lenka.stankova@hptronic.cz


 

ČÍŠNÍK / SERVÍRKA 

Hledáme právě vás?

Nástup: ihned

Forma spolupráce: HPP, možno i brigádně

Místo výkonu práce: Wellness hotel Horal nebo Hotel Galik, Velké Karlovice

Kontakt pro tuto pozici: Wellness hotel Horal: BacaM@valachy.cz, 577 059 595, mob: +420 724 167 170

                                     Hotel Galik:  MikulaP@valachy.cz, mob: +420 602 525 482

 

 

KUCHAŘ / KA

Hledáme právě vás?:

Nástup: ihned

Forma spolupráce: HPP, u Wellness hotel Horal možno i brigádně

Místo výkonu práce: Wellness hotel Horal, hotel Pod Javorem nebo Hotel Galik, Velké Karlovice 

Kontakt pro tuto pozici: Wellness hotel Horal: BacaM@valachy.cz, 577 059 595, mob: +420 724 167 170

                                     Hotel Pod Javorem:  PochybovaP@valachy.cz, mob: +420 605 041 594

                                     Hotel Galik:  MikulaP@valachy.cz, mob: +420 602 525 482
  

 

 BARMAN / KA, BARMAN /KA JUNIOR

Hledáme právě Vás?

Nástup: ihned

Forma spolupráce: HPP

Místo výkonu práce: Wellness hotel Horal, Velké Karlovice

Kontakt pro tuto pozici: BacaM@valachy.cz, 577 059 595, mob: + 420 724 167 170

 

 

 RECEPČNÍ

Hledáme právě Vás?

Nástup: ihned

Forma spolupráce: HPP, denní i noční směny (Wellness Horal)

Místo výkonu práce: Wellness hotel Horal nebo hotel Galik, Velké Karlovice

Kontakt pro tuto pozici: BacaM@valachy.cz, 577 059 595, mob: + 420 724 167 170

                                     Hotel Galik:  MikulaP@valachy.cz, mob: +420 602 525 482

 

 

 POKOJSKÁ

Nástup: ihned

Forma spolupráce: HPP

Místo výkonu práce: Spa hotel Lanterna, hotel Pod Javorem, Velké Karlovice

Kontakt pro tuto pozici:  Spa hotel Lanterna: VasutovaZ@valachy.cz, mob: +420 724 287 674

                                     Hotel Pod Javorem:  PochybovaP@valachy.cz, mob: +420 605 041 594

 PŘÍPRAVA SNÍDANÍ (vhodné pro maminky na MD/RD)

Hledáme právě Vás?

Nástup: ihned

Forma spolupráce: 1/2 pracovní úvazek, pracovní doba 8-14 hodin

Místo výkonu práce: Wellness hotel Horal nebo hotel Galik

Kontakt pro tuto pozici: Wellness hotel Horal: BacaM@valachy.cz, 577 059 595, mob: +420 724 167 170

                                     Hotel Galik:  MikulaP@valachy.cz, mob: +420 602 525 482

POMOCNÁ SÍLA V KUCHYNI,  POMOCNÝ KUCHAŘ / KA

Hledáme právě Vás?

Nástup: ihned

Forma spolupráce: HPP, možno i brigádně

Místo výkonu práce: Spa hotel Lanterna (pomocný kuchař/ka), hotel Galik nebo hotel Pod Javorem (pomocná síla v kuchyni), Velké Karlovice

Kontakt pro tuto pozici: Spa hotel Lanterna: VasutovaZ@valachy.cz, mob: +420 724 287 674

                                     Hotel Galik: MikulaP@valachy.cz, mob: +420 602 525 482

                                     Hotel Pod Javorem:  PochybovaP@valachy.cz, mob: +420 605 041 594

 

PEKAŘ / KA

Nástup: ihned

Forma spolupráce: HPP

Místo výkonu práce: hotel Galik, Velké Karlovice

Kontakt pro tuto pozici: Hotel Galik: MikulaP@valachy.cz, mob: +420 602 525 482

 

Instruktor / ka lyžování

Hledáme právě Vás?

Nástup: prosinec 2018

Forma spolupráce: brigádně

Místo výkonu práce: Ski areál Razula, Velké Karlovice

Kontakt pro tuto pozici: Lenka Staňková (lenka.stankova@hptronic.cz)

 

 


Své životopisy s uvedením pozice můžete zasílat také na adresu: HP TRONIC s.r.o., kontaktní osoba Ing. Lenka Staňková, Prštné-Kútíky 637, 760 01 Zlín nebo na e-mail: lenka.stankova@hptronic.cz.