Degustační večer "Zlatá studna na Lanterně"

Vychutnejte si to nejlepší z aktuální nabídky věhlasné restaurace U Zlaté studně, která se honosí hned několika prestižními mezinárodními oceněními. Své kuchařské umění představí na konci března v zážitkové restauraci Vyhlídka Spa hotelu Lanterna její šéfkuchař, neméně známý a uznávaný Pavel Sapík.

Nenechejte si ujít mezinárodní kuchyni v moderním pojetí, ve které se odráží veškeré současné umění a techniky, které lze v dnešní gastronomii využít.

Večerem vás provede Michal Motyčka, ředitel Terasy U Zlaté studně, který vám přiblíží gastronomii restaurace, své menu přijde uvést také Pavel Sapík.

NÁŠ TIP: Spojte výbornou gastronomii se zvýhodněným ubytováním ve Spa hotelu Lanterna v termínu 29.-31. března 2019 a užijte si také neomezenou relaxaci ve dvou wellness centrech. Více informací.


Degustační večer "Zlatá studna na Lanterně"

Omezená kapacita míst. Platí pro rezervace od 31. 1. 2019. Na tuto akci nelze využít žádné slevy a nelze ji kombinovat s akčními či jinými zvýhodněnými nabídkami.  Pořadatel si vyhrazuje právo potvrdit konání akce, změny vyhrazeny.

  


Degustační menu

Degustační menu si pro vás připravil Pavel Sapík z vyhlášené pražské restaurace Terasa U Zlaté studně, připravovat jej bude ve spolupráci s Josefem Tydlačkou, šéfkuchařem restaurace Vyhlídka, a jeho týmem. Možnost změn vyhrazena.

Omezená kapacita (max. 40 míst), rezervujte si svou účast včas. Rezervace: tel. 571 477 300, lanterna@valachy.cz

 

Terasa U Zlaté studně a Pavel Sapík

Pražská restaurace Terasa U Zlaté studně je držitelem několika prestižních ocenění a je vysoce hodnocena návštěvníky i odborníky. Pod vedením Pavla Sapíka získala mimo jiné titul nejlepší restaurace České republiky v publikaci Maurerův výběr Grand Restaurant 2012 a 2015.  V roce 2015 vyhrála ocenění Nejlepší restaurace v České republice podle Travellers' Choice Awards 2015, za rok 2017 byla zařazena do TOP 20 restaurací v Evropě dle TripAdvisoru.

Pavel Sapík zde zastává post šéfkuchaře již déle než 12 let - v sezoně 2001/2002 se mu podařilo získat ocenění Kuchař roku, jeho největším úspěchem je ale zlatá medaile z kuchařské olympiády v Singapuru.

Gastronomii Pavla Sapíka a Terasy U Zlaté studně jste měli možnost ve Spa hotelu Lanterna ochutnat v rámci zahájení Karlovského gastrofestivalu 2016, se svým otcem, Jaroslavem Sapíkem, se v Resortu Valachy představili hned dvakrát.

Se Spa hotelem Lanterna spolupracuje dlouhodobě také na kvalitě služeb a servisu, školení personálu.

Připomeňte si atmosféru předchozích akcí. Fotoreportáž z Ladění na Karlovský gastrofestival 2016 s Pavlem Sapíkem ZDE, fotoreportáž z akce obou šéfů v dubnu 2017 ZDE.  

    

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.