Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

 

Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie je určena všem, kteří se nespokojí s „běžným“ jídlem. V naší zážitkové restauraci Vyhlídka se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem a mistrovskými díly našeho týmu. Jídla si zde vychutnáte skutečně všemi smysly.

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla. Dokonalý zážitek umocňuje také degustace vín za asistence sommeliéra, který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu.

Pro uzavřené společnosti je možné objednat degustaci vína i s odborným komentářem či degustace koňaků.

NÁŠ TIP: Věnujte zážitkovou gastronomii restaurace vyhlídka jako dárek. Dárkové poukazy zde.

 GASTRONOMICKÝ A SPOLEČENSKÝ KALENDÁŘ


Aktuální degustační menu

  • Pórek na pivu (pórek, řepa, pivo, hořčice)
  • Celer s jablky (celerový krém, jablko, řapík, amarant)
  • Pečený holub (prso, granola, hříbky, ředkvičky)
  • Jelen na kávě (kýta, petržel, káva, kapusta)
  • Macerovaná hruška, drobenka, brynzový krém, vlašské ořechy, yuzu
  • Petits Fours, Káva

Jednotlivé chody jsou snoubeny s víny vinařství Juřeník&Žďárský.

Degustační menu sestavil tým Spa hotelu Lanterna ve spolupráci s Tomášem Kapounem, dezert připravil náš nový šéfcukrář Tomáš Kunovský.

Cena menu: 990 Kč (bez vín), 1 590 Kč (s víny), pro ubytované hosty cena večeře za doplatek 590 Kč (bez vín) nebo 1 190 Kč (s víny). Menu je v nabídce 1. 10.-30. 11. 2020

Nutná rezervace minimálně 1 den předem na lanterna@valachy.cz nebo tel: +420 571 477 300

Rezervace a otevírací doba

  • Degustační menu si rezervujte minimálně 1 den předem, kapacita omezena na max. 40 míst
  • Rezervace:  +420 571 477 300, e-mail: lanterna@valachy.cz
  • Otevírací doba: menu podáváme od 18:00 do 22:00, příchod hostů od 18:00 do 19:30

Náš tým

  • Výkonný šéfkuchař: Josef Tydlačka
  • Sommeliéři: Martin Šoupal, Miroslav Sochora
  • Vedoucí obsluhy: Martin Šoupal, zástupce: Jiří Buček


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.