Přijďte si zahrát golf!

V krásném prostředí Valašska, v okolí Wellness hotelu Horal, najdete golfové hřiště, které nabízí ideální podmínky pro golfové nadšence. Ať už jste začátečník nebo zkušený hráč, v Resortu Valachy si přijde na své každý. 


V našem resortu naleznete nejen venkovní golfové hřiště Horal s úchvatnými výhledy na okolní krajinu, ale také možnost vyzkoušet si indoor golf, který je skvělý pro trénink bez ohledu na počasí.

Golfové hřiště Horal

Je nádherné 9jamkové hřiště zasazené do malebné krajiny Velkých Karlovic. Hřiště je vhodné pro hráče všech úrovní.  Součástí hřiště je i driving range (kryté odpaliště) s možností tréninku.

VÍCE O GOLFOVÉM HŘIŠTI

Indoor golf

Pokud by počasí nebylo na vaší straně, nezoufejte! V zázemí hotelu Horal si můžete zahrát také indoor golf na moderním golfovém simulátoru.

Golf pro každého

Chcete se dozvědět více o golfu, patříte mezi golfové začátečníky nebo aktivní sportovce? Objevte golf bez ohledu na úroveň vaší hry. Vyzkoušejte tento zábavný program.

V zimních měsících je možné vyzkoušet program Zimní golf pro každého a zahrát si tak v prostorách recepce Golfového hřiště Horal.

VÍCE O PROGRAMU

Kontakt 

Velké Karlovice – Leskové 583

Golfové hřiště je od hotelu Spa Lanterna vzdálené jen 3,5 km. K přepravě na golfové hřiště můžete také využít hotelový tranfer.

Ceník a otevírací doba