4. 10.

Saunová noc

Užijte si termální bazény a sauny Wellness Horal netradičně - v noci. V sobotu 4. 10. 2014 se koná Saunová noc - koupání a saunování za svitu svíček. Otevřeno je až do půlnoci.

10. 10.

Wellness víkend s jógou s Lucií Rojas

Pozvánka na wellness víkend s jógou ve Spa hotelu Lanterna s Lucií Rojas.

11. 10.

WBS

17. 10.

Poslední míle - HARLEY-DAVIDSON CLUB BRNO

Pro rezervaci ubytování na hotelu Galik v termínu 17. - 19. 10. 2014 pro akci HARLEY-DAVIDSON, kontaktujte přímo organizátory akce (pan Kolejka, tel: +420 602 770 146). Veškerá kapacita hotelu je v tomto termínu blokována pro tuto akci. Děkujeme za pochopení.

17. 10.

Wellness víkend pro všechny

Vážení příznivci aktivního odpočinku, již máme pro vás k dispozici program na Wellness víkend pro všechny aneb valašský víceboj v hotelu Horal. Věříme, že se vám bude líbit a společně si s námi zasportujete. Rezervaci a více informací získáte na recepci hotelu Horal.

24. 10.

Etiketa stolování s degustačním menu

Máte rádi kvalitní gastronomii? Chcete se dozvědět více o etiketě stolování? Vše zajímavou a zábavnou formou s odborníkem na gastronomii Alexandrem Burdou a také týmem hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích. Nebude chybět čtyřchodové degustační menu snoubeným s doporučeným vínem od našeho sommeliéra.

25. 10.

ZAVÍRÁK

1. 11.

Saunová noc

Užijte si termální bazény a sauny Wellness Horal netradičně - v noci. V sobotu 1. 11. 2014 se koná Saunová noc - koupání a saunování za svitu svíček. Otevřeno je až do půlnoci.

6. 12.

Saunová noc

Užijte si termální bazény a sauny Wellness Horal netradičně - v noci. V sobotu 6. 12. 2014 se koná Saunová noc - koupání a saunování za svitu svíček. Otevřeno je až do půlnoci.

19. 12.

Etiketa stolování s degustačním menu

Máte rádi kvalitní gastronomii? Chcete se dozvědět více o etiketě stolování? Vše zajímavou a zábavnou formou s odborníkem na gastronomii Alexandrem Burdou a také týmem hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích. Nebude chybět čtyřchodové degustační menu snoubeným s doporučeným vínem od našeho sommeliéra.