Vítání léta aneb Zahájení grilovací sezóny na Horalu

Datum konání:23. 5. 2015 - 23. 5. 2015 23:00
Místo:Hotel Horal

Zahájení grilovací sezóny. Ochutnejte mini steaky QUALIVO a další gurmánské novinky a zajímavosti v nabídce hotelu Horal pro letní sezónu 2015.

Další informace:

Znáte QUALIVO? Seznamte se s masem produkovaným dle unikátní švýcarské technologie. Chov QUALIVO zvířat je přísně kontrolován, ze stravy jsou vyloučena geneticky modifikovaná krmiva, hormony či antibiotika, naopak je obohacena o rostlinné extrakty a směsi bylin. Maso má vysokou výživnou hodnotu, vynikající chuť a při jakékoli úpravě si uchovává mimořádnou křehkost. Pro své vynikající vlastnosti se QUALIVO stalo součástí nabídky hotelu Horal.


Program dne:
Steaky QUALIVO z mladých býčků
Rožnění býčí plece QUALIVO
Frgálová manufaktura přímo na terase
Vína Borgoluce (za účasti majitele) a dalších značek
Ochutnávka jablečného cideru - Kingswood
Ochutnávka sýrů – Vemena Vsetín
Míchané drinky * Prémiové zmrzliny Adria Gold
A další zajímavosti

Cimbálová muzika Milana Mlčáka
Moderuje Milan Nepustil


Zpět na seznam akcí