Vítání léta na Horalu: buďte 13. května u zahájení grilovací sezóny s pestrým programem

Sezóna grilování začíná! Pojďte ji společně s námi zahájit gurmánskou akcí, která se uskuteční v sobotu 13. května na terase Wellness hotelu Horal.

Zpříjemněte si sobotní den posezením na terase Wellness hotelu Horal s grilovanými specialitami (nejen) z čerstvě lovené ryby. Nechejte se zlákat chutěmi rybích specialit, vín, rumů a prémiových zmrzlin doplněné o skvělou atmosféru s cimbálovou muzikou Milana Mlčáka a nádherným výhledem do okolí.

Ryby pro akce na Horalu jsou dodávány vždy čerstvé, lovené jen pár dnů předem. Tento rok se rybářům podařilo do svých sítí odchytit halibuta, můžete se tak těšit na porcování i ochutnávku této chuťově jemné a velice dobré ryby.

Program Vítání léta na Horalu na sobotu 13. května:

  


Speciality z halibuta, kalamar a chobotniček

Nabídka moravských vín

Řízené degustace rumů Havana

Pro  milovníky špičkových rumů připravujeme na tento den řízené degustace s Havanou. Začátky degustací: 12:00, 13:30 a 15:00 hodin. Omezená kapacita (na každý čas pouze 15 osob). Cena 150 Kč / osoba (zahrnuje degustaci 4 rumů). Nutná rezervace předem v recepci hotelu Horal (osobně či tel. 571 495 500) nebo mailem na rezervace@valachy.cz.

Náš tip: Zavítejte z terasy hotelu Horal na slavnostní uvedení nového degustačního menu s víny Reisten do zážitkové restaurace Vyhlídka nedalekého Spa hotelu Lanterna. V sobotu 13. května od 19:30 za přítomnosti a s komentářem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna a zástupce vinařství Reisten. Nutná rezervace předem! Více informací.

O prázdninách pro vás připravujeme:

 

  

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.