Michelinská galavečeře a Michelinský oběd

Vychutnejte si noblesní zážitkovou gastronomii v podání špičkového michelinského šéfkuchaře. Letošní Karlovský gastrofestival letos přivítá Toniho Mörwalda, který vede michelinskou restauraci Le Ciel ve Vídni a v minulosti získal prestižní „hvězdičku“ také v dalších rakouských podnicích.

Nenechejte si ujít jeho pestré a hravé menu plné vybraných delikates, snoubené s vynikajícími víny, z nichž některá pochází z vinic samotného šéfkuchaře. Více o Toni Mörwald zde.

Michelinská galavečeře

Degustační menu:

galavecere


Michelinský oběd

Degustační menu:

 

Toni Mörwald, vedoucí restaurace Le Ciel ve Vídni

Toni Mörwald je jeden z nejznámějších a nejuznávanějších rakouských šéfkuchařů. Působil v nejlepších restauracích v zemi, je držitelem řady mezinárodních ocenění, provozuje několik restaurací, vede kuchařskou školu Toni M., která je rakouskou jedničkou, a vydal tři desítky kuchařských knih.

„Jeho“ michelinská restaurace Le Ciel se nachází v sedmém podlaží vyhlášeného Grand Hotelu Wien, který byl v roce 1870 vůbec prvním grand hotelem ve Vídni. Díky hvězdné kuchyni, která kombinuje prvky klasické francouzské i mezinárodní kuchyně s rakouskými akcenty, noblesní atmosféře a jedinečnému výhledu na město patří k nejvyhledávanějším místům mezi milovníky zážitkové gastronomie.

Toni Mörwald řídí restauraci Le Ciel od roku 2015. V roce 2016 získala první michelinskou hvězdu a letos ji obhájila.

rezepteu.produkte toni11 T. Morwald gastro BOEG 2014A T.Morwald gastro1 14372131_333193113691420_2632738867613929288_o